13 Mart 2017 Pazartesi 19:23
Musa IŞIN: Ağrı'yı pislikten, çöpten, kardan temizleyeceğiz

İçişleri Bakanlığınca Ağrı Belediye Başkan Vekili olarak da görevlendirilen Ağrı Valisi Musa Işın, Vali Yardımcısı Ejder Demir ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci ile 29 Ekim Caddesi’nde belediye görevlilerince yapılan temizlik çalışmalarını denetledi.

Kar ve çöp temizleme çalışmalarının süreceğini belirten Işın "10 gündür Ağrı sokaklarında kar, çöp ve pislik topluyoruz. 92 araç 7 noktada her gün çalışıyor. Günde 100 bin lira mazot harcıyoruz. Daha işimiz çok. Bu çalışmalar sürecek. İnşallah Ağrı’yı pislikten, çöpten, kardan temizleyeceğiz. Ağrı halkı çöpün, pisliğin, karın içerisinde yaşamayı hak etmiyor. Bizde inşallah işlerimizi bu meyanda yapacağız.” dedi.

Işın, Ağrı Belediyesinin çok acil ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Kısa, orta ve uzun vadede yapılması gerekenler var. Yola koyulduk, kısa ve orta vadede olanlara hemen başlıyoruz. Uzun vadeli olanları da plan ve program dahilinde inşallah başlatacağız. Ağrıhalkı ile kenti idare etmeyi amaçlıyoruz. Ağrı halkı ile şehrimizi temiz tutalım istiyoruz. Halkımızla kenti yaşanabilir hale getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ağrılılar bilsinler ki Allah’ın izniyle bundan sonra belediyecilik hizmetleri bugüne kadar olmamış kadar güzel olacak. Yıkık evleri, pislikleri kaldıracağız."

Kömürcü ve galericileri şehrin dışına çıkarmayı planladıklarını anlatan Işın, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bunları kısa vadede şehri temiz tutmak için yapacağız. Ardından doğalgazımız gelecek, yollarımızı asfaltlayacağız, parke döşeyeceğiz. İnşallah güzel hizmetlerimiz devam edecek. Kentte 10 gündür hafta sonu, tatil demeden 92 araçla çalışan özel idare, karayolları, Devlet Su İşleri ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum."

musa-isin-agri’yi-pislikten,-copten,-kardan-temizleyecegiz.jpgmusa-isin-agri’yi-pislikten,-copten,-kardan-temizleyecegiz-001.jpgmusa-isin-agri’yi-pislikten,-copten,-kardan-temizleyecegiz-002.jpgmusa-isin-agri’yi-pislikten,-copten,-kardan-temizleyecegiz-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.