06 Kasım 2016 Pazar 16:01
Musa Işın Kur'an Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti

Öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla bir süre sohbet eden Işın, yaptığı açıklamada, öğrencilerin küçük yaşta dini bilgiler öğrenmeleri ve Kur'an-ı Kerim ile tanışmalarının önemli olduğunu söyledi.

Kurs kapsamında Kur'an-ı Kerim ve namaz surelerini öğrenen öğrencileri tebrik eden Işın, öğrencilere kışlık giysi ve ayakkabı hediye ederek bisiklet sözü verdi.

Vali Işın'a ziyareti sırasında AK Parti İl Başkanı Kemal Atmaca, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, İl Müftüsü İbrahim Gemici de eşlik etti. 

 

 

musa-isin-kuran-kursu-ogrencilerini-ziyaret-etti.jpgmusa-isin-kuran-kursu-ogrencilerini-ziyaret-etti-001.jpgmusa-isin-kuran-kursu-ogrencilerini-ziyaret-etti-002.jpgmusa-isin-kuran-kursu-ogrencilerini-ziyaret-etti-003.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.