28 Ekim 2016 Cuma 21:05
Musa Işın Yapımı Tamamlanan Okulları Hizmete Açtı

Vali Işın, burada yaptığı konuşmada, açılışlara katılması planlanan ama programlarından dolayı katılamayan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın selam ve sevgilerini ilettiğini söyledi.

Açılışını gerçekleştirdikleri dört okulunda hayırlı olması temennisinde bulunan Işın, okullarda milletimize ve memleketimize pırıl pırıl insanlar yetişeceğini dile getirdi.

Hükümetin son 14 yıldır her alanda olduğu gibi eğitim alanında da ciddi yatırımlar yaptığını aktaran Işın, "Hükümetimiz gençlerimize önem vermektedir. Çok ciddi hizmetler yapılmaktadır. İnşallah bu hizmetler katlanarak devam edecektir. Ağrı şimdiye kadar almadığı hizmetleri son 15 yıl içerisinde almaya başlamıştır ve almaya da devam edecektir. İnşallah burada yetişen çocuklarımız memleketine saygılı İslami çerçevede yetişen ve dinine, devletine bağlı insanlar olacaktır." dedi.

Işın, tören sonrası çocuklarla beraber kurdele keserek okulların ve pansiyonun açılışını yaptı.

Ardından sınıfları dolaşan Işın, bir süre sohbet ettiği öğrencilere kırtasiye malzemesi hediye etti.

Törene, Vali Yardımcısı Ejder Demir, AK Parti İl Başkanı Kemal Atmaca, Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, Özel İdare Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir, Yücekapı Belediye Başkanı İlhami Zeyrek, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 

 

musa-isin-yapimi-tamamlanan-okullari-hizmete-acti.jpgmusa-isin-yapimi-tamamlanan-okullari-hizmete-acti-001.jpgmusa-isin-yapimi-tamamlanan-okullari-hizmete-acti-002.jpgmusa-isin-yapimi-tamamlanan-okullari-hizmete-acti-003.jpg

 

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.