25 Kasım 2016 Cuma 12:58
Musa Işın'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Işın, mesajında, öğretmenlerin bulundukları her ortamı mum gibi aydınlattığını belirtti.

Ülkenin her köşesinde hiçbir endişeye ve zorluğa aldırmadan görevlerini yerine getiren öğretmenlerin emeklerinin hiçbir maddi varlıkla ölçülemeyeceğini ifade eden Işın, mesajında şunları kaydetti:

"Bu onurlu ve kutsal mesleği yapan öğretmenler, cehaletle savaşın en keskin kılıcı. Öğretmenlik mesleği emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen bir meslek. Bireyin kendisini gerçekleştirmesinde, zamanı en iyi şekilde değerlendirmesinde, daha bilgili ve müreffeh bir ortamda varlıklarını sürdürmesinde ve topumla ilişkisini sağlıklı bir şekilde kurmasında eğitim belirleyici bir unsurdur. Eğitim geleceğimizi doğru bir şekilde inşa etmemize olanak sağlayan en önemli etkendir. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak, eğitim sistemimizi geliştirmek ve eğitim hizmetlerinin kalitesini her aşamada yükseltmekle mümkün olacaktır. Eğitim sisteminin başarısında ise öğretmenlerimiz önemli sorumluluklar üstlenmektedir."

Öğretmenlerin, insanları eğitmek gibi kutsal bir görevlerinin olduğuna işaret eden Işın, mesajında, "Ağrı'da ve ülkemizin çeşitli yerlerinde görev yapan öğretmenlerimizin, ailelerinin, öğrencilerimizin ve bütün milletimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, saygı ve şükranlarımı iletiyorum." ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.