15 Mayıs 2014 Perşembe 17:19
Mustazaflar Cemiyetinden başsağlığı

Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen meden faciası hakkında taziye mesajı yayınladı.

 

İl Teşkilatı adına yapılan açıklamada kazanın büyük bir acı olduğu ifade edildi. Ankebu Suresi ile başlayan açıklama şöyle devam etti: “ ‘Her can ölümü tadacaktır. Sonra bize döndürüleceksiniz.( Ankebut 57)’ Ağrı Mustazaflar Cemiyeti olarak Manisa’nın Soma ilçesindeki maden ocağında meydana gelen kazadan dolayı büyük üzüntü duyduk. Bu üzücü kazadan dolayı hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Şuan maden ocağında kurtarılmayı bekleyen kardeşlerimize de Allah’tan bir nusret diliyoruz. 

 

Mahsur kalanlar  bulundukları yerden inşallah sağ salim kurtulurlar. Son olarak bu üzücü kazadan yaralanan, mahsur kalan ve hayatlarını kaybeden kardeşlerimizin ailelerine rabbimizden sabrı cemil diliyoruz. “ denildi.

Son Güncelleme: 15.05.2014 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.