15 Temmuz 2020 Çarşamba 11:46
 Ağrılı Hemşehrimiz Şeref Aydın, Bursa Vali Yardımcılığına atandı

Resmi Gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Havran Kaymakamı olarak görev Yapan Şeref AYDIN, Bursa Vali Yardımcılığına görevlendirildi.

Sosyal Medya hesabından bir açıklama yapan Aydın,

Son kararname ile Bursa’ya vali yardımcısı olarak atandım. Rabbim millete hizmet yolunda hayırlara vesile kılsın.

Kararnamede yer alan tüm meslektaşlarıma yeni görevleri/görev yerleri hayırlı olsun. " ifadelerini kullandı.

Bursa Vali Yardımcısı Şeref Aydın Kimdir?

1979 Ağrı ili Hamur doğumlu olan Şeref Aydın, 1995 yılında Gaziantep Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümüne başladı. Ancak Kaymakamlık mesleğine olan özel ilgisinden dolayı tekrar üniversite giriş sınavına başvurarak 1997 yılında ODTÜ Kamu Yönetimi bölümüne girdi. 

2003 yılının başında mezun oldu ve 2004 yılında İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu sınavı kazanarak 91. dönem Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Kaymakam adayı olarak yaklaşık 3 yıl süren mesleki eğitim gördü. 

2005-2006 akademik yılında İngiltere'de Southampton Üniversitesi'nde 'Vatandaşlık ve Demokrasi' programına katılarak Yüksek Lisansını tamamladı. 2007 Mart'ta Sulakyurt Kaymakamı olarak göreve başladı. 

2008 yaz kararnamesi ile Bayramören Kaymakamı olarak atandı. 

2010-2015 yıllarında Solhan Kaymakamlığı ve 2015 -2017 yıllarında Arhavi Kaymakamlığı görevinde bulunan Kaymakamımız, 2017 Yaz Kararnamesi ile Havran Kaymakamı olarak atandı. 

İngilizce öğretmeni Özlem Hanım ile evlidir. 

Son Güncelleme: 15.07.2020 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.