13 Mart 2014 Perşembe 17:10
NERDE DEVLET NERDE BU MİLLET ACIM,AÇIKTAYIM.....

 

Taşlıçay ilçesinde bir aile, ve ilk cümleleri  nerde devlet ve nerdesiniz acım açıktayım dedi ve yürekler birkez daha sustu...

 

yürek burran bu acı haber mahlesef ilçemize bağlı bir köyde oluyor ,evlerinin yıkılmasının ardından bir yıldır ahırda yaşam mücadelesi veriyor.

 

Evinin hemen yanında bulunan ahırı tamir edip , hasta eşi ve kızını alarak buraya taşındı.

 

Aydoğdu, yaptığı açıklamada, geçen yıl karların erimesinin ardından evlerinin damı yıkılınca çaresiz kaldıklarını söyledi.

 

Eşyalarını ahıra yerleştirdiğini anlatan Aydoğdu, boş olan ahırda bazı düzenlemeler yaptığını da belirterek, "Karlar eriyince yaşadığımız ev yıkıldı. Ben, eşim ve kızım bu evde yaşıyorduk. Yeniden yapacak durumum olmadığından evin yanındaki ahırı badana yapıp, buraya taşındım" dedi.

 

Maddi durumunun iyi olmadığını anlatan Aydoğdu, "Eşim rahatsız, kızım da annesine bakıyor. Ben de artık yaşlandım çalışamıyorum. Zaten köy yerinde yapacak bir iş yok. Ne yapacağım bilmiyorum çaresiz durumdayım" diye konuştu.

 

Aydoğdu gözlerimizin içine bakarak nerde bu devlet nerde bu millet acım açıktayım dedi...







Son Güncelleme: 13.03.2014 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.