20 Şubat 2014 Perşembe 23:25
Öğrenci ve Öğretmenlere Tablet Dağıtımı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 81 ilden canlı yayına bağlanarak başlattığı tablet bilgisayar dağıtımı Ağrı’da Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

 

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, İ.Ç. Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, Vali Yardımcısı Ercan Ateş, İl Jandarma Komutanı Derviş Ahmet Güllerci, İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Bilen, kurum müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı programda bin 315 öğrenci ve 311 öğretmene tablet dağıtıldı.

 

Programda konuşan Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, 81 kentte aynı anda tablet dağıtılmasının ülkenin, devlet yapısının ne kadar güçlü olduğunun göstergesi olduğuna vurgu yaparak, "Bu projeyle sadece elde edeceğimiz tablet bilgisayar değildir. Bu yeni bir ufuk demek, yeni bir boyuta geçmek demektir. Projeyle dünyanın neresinde ihtiyaç duyduğumuz bilgi varsa ona ulaşabilecek altyapıya imkâna sahip olmak demektir. Böyle zengin bir ortam içerisinde buna hükmeden, bundan faydalanan, geleceği için bilim ve eğitimi için kullanan gençler olmanızı arzu ediyoruz"  ifadelerini kullandı.

 

Projeyle ilgili bilgi verilmesinin ardından Vali Tekinarslan ve beraberindeki protokol üyeleri öğretmen ve öğrencilere tablet bilgisayarlarını dağıttı.









Son Güncelleme: 20.02.2014 23:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.