28 Nisan 2014 Pazartesi 14:22
Öğretmenlerin Balık Keyfi

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde görev yapar bir grup öğretmen, hafta sonu tatilini balık tutarak geçirdiler.

 

 

Eleşkirt Milli Eğitim Şube Müdürü Suat Yılmaz, Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Turgay Çaftçi ve İmam Hatip Lisesi Müdürü Akın Tekin, havaların ısınmasını fırsat bilerek hafta sonu tatillerini Sarıcan deresinde balık tuttular. Eleşkirt Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Turgay Çiftçi, Türkiye’nin on yıllardır ciddi bir kalkınma hamlesi içerisinde olduğunu belirterek, “Biz meslek liseleri, sanayicilerimize iyi yetişmiş kalifiye eleman yetiştirmek zorundayız. Öğrencilerimize atölyelerde uygulamalı ders verirken çok yoruluyoruz. Hafta sonları kendimizi açık alanlara atıp bir sonraki haftaya bize yetecek enerjiyi depoluyoruz. Balıkçılık çok zevkli ve bir o kadar da dinlendirici bir uğraş. Doğayla baş başa oluyorsunuz, akarsuların şırıltısı, farklı kuş türlerinin ötüşü sizi bambaşka diyarlara götürüyor.

 

Her öğretmenin hafta sonlarını doğayla iç içe geçirmelerini, suya olta atarken balığın yeme vuruşunu hissetmelerini sağlamak için akarsu veya nehir kenarlarına gitmelerini isterim” dedi.







Son Güncelleme: 28.04.2014 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.