28 Şubat 2017 Salı 17:34
ÖNDER 28 Şubat Günü Dolayısıyla Açıklama Yaptı

ÖNDER Ağrı Temsilcisi Tekin Ergül, derneğin yönetim kurulu üyeleriyle Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlediği basın toplantısında, 28 Şubat'ı istikbale dair adımlar atma noktasında bir bilinç oluşturmak için oldukça önemsediklerini söyledi.

28 Şubat'ı hatırlatmanın bugünü anlamlandırmak ve yarını okumak için elzem bir ihtiyaç olduğunu belirten Ergül, "Büyük umutlar beslediğimiz yeni neslin, 28 Şubat'a şahit olmuş büyüklerinden bayrağı devraldığı şu zamanda aynı şuurla hareket edeceklerine kalpten inanıyoruz." dedi.

28 Şubat zihniyetinin 15 yıl geçmeden karanlığa gömüldüğüne tanık olduklarını ifade eden Ergül, şöyle konuştu:

"Yılmadan yaptığımız çalışmalarla milletimizin derinliğindeki asil ruhu yine milletimize anlatarak, üzerimizdeki vazifeyi ifa ettiğimizi düşünüyoruz. Vazifemizin hala devam ettiği bilincinde olarak, taze dimağların bu mücadeleyi bir bayrak yarışı gibi bizlerden daha faydalı yerlere, zirveye taşıyacaklarına kaniyiz.

15 Temmuz'da tüm mazlum coğrafyaların elleri kalbinde, ağızlarında dualarla seyrettiği memleketi ve maneviyatı müdafaa direnişini oluşturan temel motivasyonun aynı ruh kökü ile beslenen bir düşüncenin eseri olduğunu biliyoruz. Bu ruh, 28 Şubat'ta tecrübe edilen kötülükleri püskürtme adına meydana gelmiş bir bilinç haliydi.

28 Şubat Türkiye'ye yönelik bir kasıttı, 15 Temmuz hain darbe girişimi de öyle. Bunları hatırlatmayı sürdüreceğiz." 

onder-28-subat-gunu-dolayisiyla-aciklama-yapti.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.