29 Kasım 2020 Pazar 11:32
Online Siyer Yarışması İçin Hazırlıklar Devam Ediyor

Online yapılacak Siyer Yarışması hazırlıkları devam ediyor

Coronavirus (Covid-19) salgını nedeni ile bu yıl online olarak yapılacak Siyer Yarışması'nda derece yapanlara drone, laptop, tablet, bisiklet, altın gibi 1001 hediye takdim edilecek.

Amaçlarının Hazreti Muhammed'in (Sallallahu Aleyhi Vesellem) hayatının, hayatlara tatbik edilebilmesini sağlamak olduğunu belirten Vakfın Ağrı Temsilcisi Arif Yılmaz, sınav girişinin bu yıl ücretsiz gerçekleştirileceğini kaydetti.

"Vakıf olarak 10 yıldır Siyer Yarışması gerçekleştiriyoruz, nasip olursa bu yıl ki Siyer Yarışmasını salgın nedeni ile online olarak gerçekleştireceğiz." diyen Arif Yılmaz, "Bu yıl sınava başvuru ve giriş ücretsiz olacak. Katılımcılar, internet üzerinden https://peygambersevdalilari.com/ sitesini ziyaret ederek başvurularını gerçekleştirebilirler, aynı zamanda yine aynı adresten sınava hazırlanılacak kitabı indirebilirler.

Bu pandemi sürecinde de bu sınava vatandaşlarımız ailece hazırlanabilirlerse daha güzel olacağını düşünüyorum. Kitabı fiziki olarak eline alıp sınava çalışmak isteyenler ise yine internet üzerinden https://www.kitapbahcesi.com/ adresinden temin edebilirler." ifadelerini kullandı.

Pandemi nedeni ile ödüller arasına bu yıl umre ziyaretini katamadıklarını, bu nedenle ödüllerin kapsamını geniş tutmaya gayret gösterdiklerini belirten Yılmaz, "Pandeminin olmadığı yıllarda sınavda başarı sağlamış katılımcıları umreye götürerek ödüllendiriyorduk, bu yıl ise umre ödülü olmadığından hediyelere ağırlık verdik.

Şu dönemde özellikle ihtiyaç olan tablet, laptop gibi ürünler ile birlikte drone, bisiklet gib 1001 çeşit ödül dağıtımı gerçekleştireceğiz. Sınavın son başvuru tarihi 7 Şubat 2021'dir, sınav ise 14 Şubat 2021 tarihinde gerçekleşecek. Bu sınavla ilgili amacımız Hazreti Resulullah'ın (Sallallahu Aleyhi Vesellem) hayatını öğrenmek, O'nun hayatını hayatımıza tatbik etmektir.

Bir diğer amacımız ise okuma alışkanlığımızın üst seviyelere çıkmasının artırılmasıdır, bunun için insanlara yardımcı olmaya gayret gösteriyoruz. Bu sınav kapsamında kentin her noktasında çalışmalar yürüttük, şehrin kalabalık cadde ve sokaklarına, camilere afişlerimizi astık." şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2020-12-04 07:52:48

Şu zamanda gerçek ihtiyaç takdir ettim...