25 Ocak 2021 Pazartesi 19:51
Osman VAROL Acılı Aileye Yeni Evlerinin Anahtarını Teslim Etti

Çıkan yangın sonucu baba ve iki çocuğunun yaşamını yitirdiği ailemize, yeni evlerinin anahtarları Valimiz Dr. Osman Varol tarafından teslim edildi. Valiliğimiz koordinesinde, Kızılay ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla alınan yeni evin anahtarlarını, Valimiz Dr. Osman Varol ailemize teslim etti. Sobadan kaynaklanarak çıktığı tahmin edilen yangın sonucu 2 çocuğu ile birlikte babalarının yaşamını yitirdiği, 2 çocuk ve annelerinin ise yaralandığı olayın ardından Valiliğimiz koordinesinde, ilgili kurum kuruluşlar ile hayırseverlerimiz harekete geçti.

Eşi ve çocuklarını kaybeden Melek Murat ve yangında hayatnı kaybeden Özgür Murat'ın kardeşinin istihdam edilmesinin ardından, ailemize yeni alınan ve donatılan evin anahtarları da bugün teslim edildi.

Yaşanan acı olayda, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dileyen Vali Varol, yeni evlerinin ailemize sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Aile üyelerimizle bir süre sohbet eden Valimiz Dr. Osman Varol, çocuklarımızla yakinen ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi. Hayırlı bir iş için bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Vali Varol,  vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında iş birliği içerisinde şimdiye kadar çalışmaların yapıldığını vurgulayarak, bundan sonra da devletimizin tüm imkanlarıyla ailemizin yanında olacağını belirtti. Vali Varol’a, Vali Yardımcısı V./ Taşlıçay Kaymakamı Murtaza Ersöz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aslan Kaya, Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Derviş 2021-01-25 20:10:26

Rabbim vesile olanları iki cihanda aziz eylesin. Güzel insanlar iyiki varsınız