06 Ekim 2021 Çarşamba 13:29
Peygamber Sevdalıları Vakfı Ağrı İl Temsilciliğinden Müftü Topçu'ya ziyaret

Ziyarette İl temsilcisi Arif Yılmaz'a, mütevelli heyetinden Doğan Özmen ve Halim koç eşlik etti.

Müftü Tandoğan Topçu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, camilerin toplumun maneviyatını ve kardeşliğini pekiştiren yerler olduğunu ifade etti.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Ağrı İl Temsilcisi Arif Yılmaz da 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle Müftü Topçu’yu ve Diyanet camiasını tebrik etti.

Peygamber Efendimizin hicretten sonra yaptığı ilk şeyin mescit olduğunu belirten Yılmaz, bizlerin de görevinin camileri daha aktif hale getirmek; huzurun, barışın, kardeşliğin tesisi için camilerin olmazsa olmaz olduğunu ifade etti.

Yılmaz, gençlerin lisan ile değil, hâl ile insanları örnek aldığına dikkat çekerek, söylemden ziyade eylemin önemine vurgu yaptı.

Ziyaret, hayırlı işlerde ortak çalışmalar yürütülmesi temennisiyle sona erdi.

Vakıf temsilcileri daha sonra Aliağa Camii ve Ulu Camii imamlarını ziyaret ettiler. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.