24 Nisan 2014 Perşembe 14:24
Peygamber Sevdalılarından Her Eve Bir Kur'an

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü, başlatmış olduğu çalışmayla Ağrı’da her eve bir Kur’an-ı Kerim dağıtmayı hedefliyor.

 

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü, 27 Nisan Pazar günü düzenleyecekleri ‘Yürüyen Kur’an Hz. Muhammed (s.a.v.)’ temalı Kutlu Doğum Haftası programı öncesi Ağrı’da her eve bir Kur’an-ı Kerim dağıtmaya başladı. Pazar günü düzenleyecekleri program öncesi Ağrı’nın bütün evlerini dolaşarak halkı programa davet eden Peygamber Sevdalıları Platformu üyeleri, davetleriyle birlikte insanlara Kur’an-ı Kerim dağıtıyor. 

 

Hediyelerin en güzelinin Kur’an-ı Kerim olduğunu ifade eden Peygamber Sevdalıları Platformu yetkilisi Şaban Gökhan, Ağrı’da tüm evlere Kur’an-ı Kerim dağıtacaklarını söyledi. Hayırseverlerin katkılarıyla Ağrı’da yaklaşık 10 bin eve Kur’an-ı Kerim dağıtacaklarını ifade eden Gökhan; “Bizler programımız için onlarca ekiple dolaştığımız her eve hayırseverlerin katkıda bulunduğu hediyelerin en yücesi olan Kur’an-ı Kerim’i veriyoruz. Pazar günü gerçekleştireceğimiz etkinliğimize davet sırasında verdiğimiz güzel hediyemizi alan halk çok memnun oluyor. Çünkü bundan daha güzel bir hediye yok. 

 

Hediyeyi alanlar arasında duygulananlar da oluyor. Peygamber Sevdalıları Platformu ve Mustazaflar Cemiyeti olarak bugüne kadar Kutlu Doğum Haftasıöncesi birçok çalışma gerçekleştirmiştik. Bu çalışmamız en büyük ve kutsal olanıdır” şeklinde konuştu.









Son Güncelleme: 24.04.2014 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.