19 Temmuz 2020 Pazar 00:42
Ramazan Cankaloğlu Ağrı Vali Yardımcılığına Atandı!

Ağrı Vali Yardımcılığına Kırıkkale Çelebi Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu atandı.

RAMAZAN CANKALOĞLU KİMDİR?

Çorum İli Sungurlu İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sungurlu’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminden mezun oldu.

Askerliğe müteakip Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Eskişehir Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Kaymakam Adaylığı stajı esnasında Ankara Çamlıdere Kaymakam Rekliği, Vakfıkebir Kaymakam Rekliği, Mülkiye Başmüfettişliği stajlarını tamamladı.

Eskişehir Odunpazarı ve Yalova Çınarcık Kaymakam vekilliklerinde bulundu. Dil stajını İngiltere Leicester’ de aldı. Kaymakamlık kursunun ardından Eskişehir Seyitgazi Kaymakamı olarak atandı.

31.08.2018 tarihli ve 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Kırıkkale İli Çelebi Kaymakamlığına atanmış olup 16.09.2018 tarihinde görevine başlamıştır. İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 19.07.2020 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.