25 Haziran 2020 Perşembe 20:42
Rektör Abdulhalik Karabulut'dan Oktay Güven'e Ziyaret

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) Genel Sekreteri Oktay GÜVEN’i misafir etti.

Nezaket ziyaretinde Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT ile Genel SekreterOktay GÜVEN, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Prof. Dr. KARABULUT, SERKA’nınÜniversitenin, Ağrı’nın, bölgenin kalkınmasına ve gelişmesine verdiği desteğin çok önemli olduğunu belirtti.

SERKA’nın destek verdiği Hemşirelik Simülasyon Laboratuvarı ve SODES’in katkı sunduğu Engelsiz Yaşam Merkezi’nin kısa zamanda hayata geçirileceğini ifade eden Prof. Dr. KARABULUT, “V. Uluslararası Ağrı Dağı ve Nuh’un Gemisi Sempozyumu”tam bildiri metin kitabının basımını üstlenen SERKA’ya teşekkür ettiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.