29 Temmuz 2020 Çarşamba 19:05
Rektör Abdulhalik Karabulut Kurban Bayramı mesajı

Rektör Karabulut yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Kültür değerlerimizin yaşatılması, yeni nesillere aktarılması, yardımlaşma ve dayanışma duyguları ile birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi açısından büyük önem taşıyan mübarek Kurban Bayramı'nın, ülkemizle birlikte tüm İslam Alemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum.

Sevgi, barış ve kardeşlik değerleri ile yoğrulmuş, farklılıklarımızı zenginlik kabul eden köklü bir medeniyetin temsilcileri olarak inanıyorum ki bu bayramda da hoşgörünün pekiştiği, olumlu ilişkilerimizin arttığı, geleceğe dair ümitlerimizin yeşerdiği güzel günleri birlikte geçireceğiz.

Bu duygularla, Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyor, başta üniversitemizin akademik, idari personeli ve sevgili öğrencilerimiz olmak üzere, Ağrılı vatandaşlarımızın ve bütün İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramını kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım."

Son Güncelleme: 29.07.2020 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.