25 Kasım 2019 Pazartesi 10:17
Rektör Abdulhalik Karabulut’un Öğretmenler günü Mesajı

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut’un 24 Kasım Öğretmenler Günü İçin Yayınlamış Oldukları Kutlama Mesajı

Öğrenmenin ilki, özü, “oku” olan bir medeniyetin mensupları olarak bizim için ülkemizde saygınlığı en yüksek meslek mensuplarının başında öğretmenler ve bilim insanları gelmektedir.

İnsanoğlunun, “bilmek” ve “öğrenmek”le olan münasebeti fıtrîdir. Öğretmenler ve bilim insanları bu vasfı, uygulamaya ve hikmete, yani iyi ile kötüyü ayırt etmeye tahvil etmekle mükelleftirler.

zor şartlarda bile ülkemizin her köşesine ulaşarak, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, geleceğimizin mimarı olan, ilimizde ve ülkemizin çeşitli yerlerinde görev yapan, saygın kişilikleriyle yüreğimizde yaşattığımız tüm öğretim elemanlarımızın ve öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor; bilvesile, terör saldırılarında ve vazife sırasında kaybettiğimiz şehitler başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet ve mağfiret diliyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.