10 Eylül 2019 Salı 20:16
Rektör Karabulut Genel Müdür Ahmet Emre Bilgili'yi Konuk Etti!

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Emre Bilgili'yi makamında misafir etti.


2019-2020 eğitim - öğretim yılının açılışına katılmak üzere Ağrı'ya gelen Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Ahmet Emre Bilgili ile Ağrı Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin, Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut'u makamında ziyaret etti.


Milli Eğitim Bakanlığı ile Üniversite arasında eğitim-öğretim alanında yapılması hedeflenen çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulduğunu belirten Prof. Dr. Karabulut, yüksek öğrenimdeki çıtasını her geçen gün artıran Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nin kentte eğitim alanındaki faaliyetlere katkı sunmaya devam edeceğini söyledi.

Üniversitenin yapılaşmasının, akademik, idari ve öğrenci sayısındaki yoğunluğunun memnuniyet verici olduğunu belirten Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Bilgili ise üniversite ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılacak işbirliğinin kentin eğitim hayatına olumlu yansıyacağını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.