14 Mart 2022 Pazartesi 13:35
Rektör Karabulut'un Tıp Bayramı mesajı

Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, mesajında şunları kaydetti; “Ülkelerin gelişmişlik ölçütünün en önemli işaretlerinden biri sağlık hizmetlerindeki başarı düzeyidir. Bu hizmetlerin vatandaşlara iyi biçimde verilebilmesinde en önemli görevi ise sağlık çalışanlarımız üstlenmektedir.

“Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi/Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi” anlayışı ile bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayan bir medeniyetin varisleri olarak; sağlık çalışanlarımızın bu ülke insanının sağlığı için gece gündüz demeden her şartta fedakârca çalışmalarının paha biçilemez kıymetini çok iyi bilmekteyiz.

Bu vesile ile başta Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm sağlık alanında çalışanların mesleklerinin ortak sorun ve çözüm önerilerini ifade etme fırsatı buldukları 14 Mart Tıp Bayramı'nı gönülden kutluyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.