09 Kasım 2021 Salı 23:16
Rektör Karabulut’un 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde aziz hatırasını milletçe rahmet, minnet ve şükran duygularıyla yâd ediyoruz.

Aziz vatanımızı ve değerlerimizi ayaklar altına almak isteyenlerin geldikleri gibi geri gönderildiği İstiklal Harbi’nin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim naçiz vücudum, elbet birgün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır” ifadesi ile bizlere emanet edilen Cumhuriyeti ebediyete kadar yaşatacak nesilleri yetiştirme bilinci içerisinde, Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşması ülküsünde üstlendiğimiz sorumluluğu yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız.

Cumhuriyetimizin bânisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere millî mücadelemizin tüm kahramanlarına, şehitlerimize, gazilerimize Allah'tan rahmet diliyor, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.