09 Mayıs 2021 Pazar 13:12
Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’un Anneler Günü Mesajı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT’un Anneler Günü Mesajı

Karşılıksız sevginin, fedakarlığın, şefkatin, merhametin ve sabrın müsemması olan annelerimiz; sağlıklı bir ailenin ve toplumun temelini oluşturmaktadır.

Medeniyetlerin buluşma noktası Anadolu’ya ismini veren, Seygili Peygamberimizin "Cennet, Annelerin Ayakları Altındadır" Hadis-i Şerifi ile övdüğü annelerimiz, ülkemize, milletimize, insanlığa hayırlı bireyler olarak bizlere emek veren ve yetiştiren mukaddes varlıklarımızdır.

Varlığıyla yaşama değer katan, şefkat dolu yüreğiyle evladına adeta kılavuzluk eden annelerimiz, karşılıklı saygıyı ve kardeşçe yaşamayı öğrendiğimiz bu iklimin oluşmasında bizlere rehberlik ederek sağlıklı nesillerin yetişmesinde değeri paha biçilemez bir görev üstlenmişlerdir.

Bu vesileyle, ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, en masum ve temiz duyguların timsali annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, bütün annelere sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.