25 Ocak 2019 Cuma 14:57
Saadet Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Erat'tan Esnaf Ziyareti

Saadet Partisi Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Erat, seçim çalışmalarına ilk olarak esnafları ziyaret ederek başladı. 

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Mehmet Erat, Saadet Partisi’nden aday olduktan sonra ilk ziyaretlerini esnaflara yaptı. Birkaç günde yüzlerce esnafı ziyaret eden Erat gördüğü ilgiden oldukça memnun kaldı. Ağrı esnafı Mehmet Erat’ı bağrına basarken, verilen destek mesajları oldukça mutlu etti. 

Ağrı Esnafı bu ilin kalbidir

Yıllarca Ağrı esnafı ile iç, içe olduğunu ve onlardan hiç kopmadığına değinen Mehmet Erat, Ağrı esnafının bu ilin kalbi olduğuna vurgu yaptı. Gösterilen ilgi ve alakanın kendisini çok sevindirdiğini ifade eden Erat “Esnafımız bizlere büyük teveccüh gösterdiler. Bizlerde onların sorunlarını dinleyerek destek istedik.Bu ili hep birlikte düzelteceğiz. Esnafımızla, çiftçimizle, işçimizle herkes el,ele vererek Ağrı’yı düzelteceğiz. Umuyorum ki halkımızın desteği ile 31 Mart gecesi Ağrı’da yeni bir belediyecilik anlayışı başlayacak” dedi. 

Bir Şans Verin, Pişman Olmayacaksınız;

Ağrı’da 31 mart akşamına kadar çalmadık kapı bırakmayacağın söyleyen Mehmet Erat “Bu ilde çalmadık kapı, elini sıkmadık vatandaş bırakmayacağız inşallah. Herkesi ziyaret ederek kendimizi ve projelerimizi anlatacağız. Bu ilin artık dışarıdan gelen ve bu halkı tanımayan insanlara ihtiyacı yok. Vatandaş kendinden olan ve sorunları bilen insanların yönetmesini istiyor. Bende bu düşüncelerle bu göreve talip oldum. Allahın izni milletimizin desteği ile bu görevi layıkıyla yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Herkesten bana güvenmelerini istiyorum. İnşallah sizlerin bu güvenini boşa çıkarmayacağım” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.