03 Haziran 2019 Pazartesi 15:50

Sadakataşı Derneği Ağrı'da 100 Aileye Kumanya Yardımı Yaptı

Sadakataşı Derneği tarafından Ağrı'da 100 aileye kumanya yardımı yapıldı.

Ağrı merkez mahallelerinde ve köylerinde daha önce belirlenen ihtiyaç sahibi 100 aileye, Sadakataşı Derneği ve Ağrı Rahmer-Der yönetim kurulu üyeleri, ramazan dolayısıyla kumanya yardımı dağıttı.

Dağıtım sonunda açıklama yapan Sadataşı yetkilisi İsmail ATALAY , Kardeşlikte Ramazan Gibi Olalım sloganıyla İstanbul'dan Ağrı'ya geldiklerini ve toplam 20 şehirde 5 bine yakın kumanya dağıtımı yaptıklarını ifade etti.

Almanya'daki Islamic Relief Derneği'nin katkılarıyla kumanya dağıtımlarını gerçekleştirdiklerini ifade eden Atalay, şöyle konuştu:

"Bu vesileyle bugün Ağrı'da 100 ailemize kumanya dağıtıyoruz. Türkiye ile birlikte 25 ülkede ramazan çalışmaları yapıyoruz. Bu çerçevede kumanya dağıtımları devam ediyor. Ramazan çalışmaları kapsamında inşallah Türkiye dahil 25 ülkede 500 bin insana ulaşmayı hedefliyoruz."

Ağrı Rahmet Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ( Ağrı Rahmet-Der ) koordinasyonunda dağıtım gerçekleştirildi. Ağrı Rahmet-Der Başkanı Mehmet Aslan, sadakataşı derneğinin her yıl ramazan ayında Ağrı'da yardım yaptıklarını belirterek, "Yaptıkları yardımlardan dolayı kendilerine teşekkür etti.

Allah yardımlarını kabul etsin." dedi.

Son Güncelleme: 03.06.2019 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.