19 Mayıs 2020 Salı 18:02
Sadakataşı Derneği Ağrı'da Ramazan yardımlarını Sürdürüyor

Sadakataşı Ağrı'da Ramazan yardımlarını Sürdürüyor

Sadakataşı Derneği tarafından Ağrı'da olduğu gibi tüm Türkiye’de sürdürülen Ramazan yardımları ile 50 bin aileye gıda kumanyası ve marketlerden alışveriş yapabilecekleri Sosyal Yardım Kartları, hijyen paketleri ve Pide dağıtımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Sadakataşı Derneği, Ramazan çalışmalarını bu yıl başta Türkiye olmak üzere 27 ülke ve 100’ün üzerinde bölgede gerçekleştirerek ihtiyaç sahiplerinin sofralarını bereketlendiriyor.

‘‘Ramazan Gönülden Gönüle Temastır’’ çağrısıyla Ramazan faaliyetlerini Ağrı'da gerçekleştiren Sadakataşı Derneği, Ağrı Rahmet-Der işbirliği ve Ağrı Valiliği Vefa Sosyal Destek Grubu koordinesinde korona virüs nedeniylezor durumda olan ailelere, işlerinden ayrılmak zorunda kalanlara, yoksul ve ihtiyaç sahiplerine kumanya, zekât, fitre ve bayramlık kıyafetler ulaştırmaya devam ediyor.

Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilcisi ve Ağrı Rahmet-Der Başkanı Mehmet ASLAN; yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ağrı'da Ramazan yardımları

Ramazan kumanyası yardımlarında bu yıl Ağrı'da yaşayan 226 aileye içerisinde salça, sıvı yağ, konserve gıdalar, tuz, makarna, pirinç, bulgur, şeker, tuz ve çaydan oluşan gıda kumanyası dağıtımlarımızı gerçekleştirdik.

100 Ailemize Sosyal Yardım Kartı ulaştırdık

Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilciliği olarak , Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkileyen korona virüs salgını nedeniyle işlerinden ayrılan, maddi gelir seviyesinde daralma yaşayan, yaşlı ve hasta ihtiyaç sahiplerine 100 TL’lik alışveriş yapabilecekleri Sosyal Yardım Kartı dağıtımları gerçekleştirdik.

825 Adet Sıcak Pide Ekmeği Dağıtıldı

Sadakataşı Derneği olarak Ramazan ayında tüm Türkiye’de gerçekleştirdiğimiz askıda ekmek çağrısıyla bağışçılarının desteğiyle 2 milyondan fazla pide dağıtımı gerçekleştirdik. Ağrı'da 400 aileye toplamda 825 aileye askıda ekmek uygulaması ile sıcak ekmekleri iftar sofralarına ulaştırdık.

20 Aileye Bayramlık giysi Yardımı

Ağrı'da daha önceden tespitleri yapılmış olan 20 ailemizin yetim çocuklarına Sadakataşı Derneği olarak yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle, 200 tl değerinde Mağaza alışveriş Kartlarını ulaştırdık.

Aslan açıklamasının devamında, Sadakataşı Derneği olarak tüm Türkiye'de olduğu gibi bu yılda Ağrı'da ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını bir nebzede olsa gidermek için ‘‘Ramazan Gönülden Gönüle Temastır’’ çağrısıyla yardım çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Son Güncelleme: 19.05.2020 21:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.