16 Mayıs 2021 Pazar 21:10
Sadakataşı Derneği Ağrı’da 320 Aileye Bayramlık Dağıttı

Sadakataşı Derneği Ağrı’da 320 Aileye Bayramlık Dağıttı

Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilciliği, Ramazan Bayramı münasebetiyle daha önceden tespit ettiği 320 mağdur aileye bayramlık dağıtarak bayramlaştı.

“Ramazan’da Biriz Sofrada Beraberiz” çağrısıyla bu Ramazan da ülkemiz başta olmak üzere 30 ülke ve 100’den fazla bölgede ihtiyaç sahibi insanların yanında olan Sadakataşı Derneği, Ağrı’da yardım faaliyetlerini yoğun şekilde sürdürüyor.


Bu sene ‘‘Ramazanda Biriz Sofrada Beraberiz’’ çağrısıyla Ramazan faaliyetlerini gerçekleştiren Sadakataşı Derneği,

Sadakataşı Ağrı Temsilciliği olarak bu kapsamda, Ramazan Ayı boyunca kumanya, zekât, fitre ve bayramlık kıyafetler gibi çeşitli yadımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak yüzlerini güldürüyoruz.

Dernek faaliyetlerine ilişkin açıklama yapan Sadakataşı Derneği Ağrı Temsilcisi Yüksel Aslan, Sadakataşı Ağrı Temsilciliği olarak, derneğimize gönül veren kardeşlerimizle beraber önceliğimiz ihtiyaç sahibi aileleri belirlemek oldu. Öncelikle titiz bir şekilde yürüttüğümüz ihtiyaç sahiplerini belirleme süreci sonrası, hayır sahiplerinin yardımlarını en doğru noktalara ulaştırmaya gayretinde olduk.

Bu amaçla kurduğumuz ekiplerle Ağrı genelinde tüm mahallelerde ihtiyaç sahibi insanları belirledik ve yerinde tespit ettik. Derneğimize gönül veren hanım kardeşlerimizle beraber önce evlere giderek insanların öncelikli ihtiyaçlarını belirledik. Yapılacak olan yardımların içeriğini belirlerken de buna dikkat ettik. Peki Ramazan Ayı boyunca neler yaptık bunları sizlerle paylaşmak istiyoruz.

450 Aileye Ramazan kumanyası

Ramazan ayı ile birlikte ‘‘Ramazanda Biriz Sofrada Beraberiz’’ çağrısıyla başlattığımız Ramazan yardımları kapsamında, Ağrı’da 450 ailemize Ramazan kumanyası ulaştırarak sofralarını bereketlendirdik.

1150 Aileye Pide ve Tavuk Dağıtımı

Pandemi dolayısıyla Ağrı’da işsiz kalan ve ekonomik düzeyi düşük olan dar gelirli, kimsesiz ve yaşlı ailelerimize Ramazan yardımları kapsamında, 1150 hanemize günlük sıcak ekmek ve 1 adet tam Piliç dağıtımı yaparak yüzlerini güldürdük duaları aldık.

,

Zekât, fitre ve fidye dağıtımları

Ramazan yardım çalışmaları kapsamında ekiplerimiz Ağrı ilimiz genelinde daha önceden tespit ettiği yoksul, kimsesiz, yaşlı, yetim ve öksüz ailelere 70 Bin TL zekât ve fitre dağıtımları gerçekleştirecek.

150 Çocuğumuzla Bayramın sevinci

Bayramın sevincini en çok yaşayacak olan çocukları da unutmadık tabiki. Sadakataşı Ağrı Temsilciliği olarak olan derneğimiz üye ve gönüllüleri ve Hanım kollarının gayretleriyle tespit ettiğimiz 150 yetim ve öksüz çocuğumuza bayramlık kıyafetler ve alışveriş kartı hediye ettik.

320 Ailemize Bayramlık Dağıttık

Dar gelirli ailelerimizin Bayramın sevincine ortak olmak için, Sadakataşı Ağrı Temsilciliği olarak tespit ettiğimiz 320 ailemize içerisinde 1 Kutul Lokum,1 Paket Şeker ve 1 Kutu Maskenin olduğu Bayram Paketimizi hediye ederek bayramlaştık. Tabiki çocuklarımı bu ziyaretlerde hediyelerle sevindirerek onlarla da bayramlaştık.

Dernek Temsilcisi Yüksel Aslan , bizlere bu mutluluğu yaşatan tüm hayır sahibi vatandaşlardan , 1 ay boyunca yılmadan yorulmadan çalışan üyü ve gönüllülerimizden Allah razı olsun. Bundan sonrada amacımız, aylık periyotlarla tespit ettiğimiz ailelere düzenli olarak yardımlarımızı sürdürmek inşallah.

Bu konuda destek ve dualarınızı bekliyoruz.

Son Güncelleme: 17.05.2021 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ağrı 2021-05-18 13:36:47

yardım edilen isnsanların fotosunu neden paylaşıyorsunuz ayıp değil mi.