29 Ekim 2017 Pazar 15:37
Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş Ağrı'da

Sağlıksen Genel Başkanı Metin Memiş Eleşkirt'te bazı incelemelerde bulundu.

Memiş beraberinde başkan yardımcısı Kemal Çırak ve Ağrı il başkanı Fevzi Mağal ile birlikte gece Eleşkirt Devlet Hastanesini ziyaret ederek sendika üyeleri ile bir süre sohbet etti.

Başkan Memiş acil polikiliniği ve 112 servisindeki üyeleri ve sağlık çalışanları ile sohbet ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Memiş burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Ağrıda bir program için geldiklerini yol üzeri Eleşkirt Devlet Hastanesine uğrayarak  gece sabaha kadar nöbet tutan emektar sağlık çalışanlarının sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini söyledi.

Sağlık çalışanlarından gelen sorular üzerine özellikle vekil ebe ve hemşirelerin kadro çalışmaları için yetkililer ile görüştüklerini belirten Memiş, "Sendika olarak birinci önceliğimiz ülkemizin birlik ve beraberliğidir tabiki diğer bir önceliğimizde sağlık konusunda ülkemizi  geleceğe taşınmasıdır. Siz değerli sağlık çalışanlarımızın haklarını en iyi şekilde temsil ederek gereken yerlere sorun ve sıkıntıları bildirmek için mücadele veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Ağrı'da görev yapan 2 bin ikiyüz sağlık çalışanının büyük bir kısmının sendikalarına üye olduğunu belirten Memiş, il temsilcileri Fevzi Mağal ve teşkilatını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. 

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.