07 Ocak 2018 Pazar 15:56
Saim Alpaslan'dan Demir Yolu Müjdesi

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Ağrı Sivil Toplum Platformu Başkanı Saim Alpaslan, Ak Parti Ekonomi İşleri Başkanlığınca düzenlenen "2019'a Doğru Şehirlerin Ekonomik Beklentileri" isimli forumun sonuçlarından ümitli olduğunu söyledi.

Önemli taleplerin dile getirildiğini söyleyen Alpaslan" Forumda biz katılımcılara Ağrı'nın 2019 öncesi beklentileri soruldu. Platformdaki arkadaşlarımız ile Demiryolu konusundaki Ağrı'nın beklentilerini ve bunun neden ihtiyaç olduğunu anlattık. 2019 seçimleri öncesinde bunun Ağrılıların önemli bir talebi olduğunu söyledik. Oturumu yöneten Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Sayın Zehra Taşkesenlioğlu, bizlere bir söz verdi. Bu konunun takipçisi olacağını, ve bu konuda elinden geleni yapacağını söyledi." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güvendiklerini söyleyen Alpaslan" Biz, Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konuda bizleri dikkate alacağını ümid ediyoruz. Milletvekilimiz ile, İl Başkanımızın bizlere öncülük yaparak, Ağrı'da ki Sivil Toplum Örgütü başkanları ile Ankara'ya çıkarma yaparak bu talebimizi bakanlıklar düzeyinde de  dile getireceğiz. Bu forum dolayısı ile Ak Parti İl Başkanımız Abbas Aydın, göreve geldiği ilk günden bu güne kadar Sivil Toplum Örgütlerini önemsiyor. Kendisine ve bizleri dinleyen Sayın Zehra Taşkesenlioğlu'na teşekkür ediyorum." dedi.

Son Güncelleme: 07.01.2018 08:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.