30 Mart 2014 Pazar 18:08
Sakık; 'Başbakan Sandık Açılmadan Erken Seçim Çağrısı Yapmalı'

Muş BDP Milletvekili Ve Ağrı BDP Belediye Başkan Adayı Sırrı Sakık Partililerle berbaber sabah saatlerinde Şeref Saraçoğlu İlkokuluna gelerek oyunu kullandı.

 

 

Muş BDP Milletvekili ve Ağrı BDP Belediye Başkan Adayı Sırrı Sakık Şeref Saraçoğlu İlkokulu’nda 1133 no’lu sandıkta oy kullandı. Oy kullanımından sonra Sakık gazetecilere açıklamalarda bulunan Sakık, “İlk önce kazasız belasız olmasını diliyorum.

 

Yani yerel seçimler yaşıyoruz ama bizim ülkemizde genel seçimler havasında geçiyor. Tabi ki yerel seçimlerin barış ortamı oluşturması açısından çok önemlidir. Zaten bizde demokratik bir ortamı esas aldığımız için Ağrı’dan Belediye Başkan adayıyız. Bugünde sayın Başbakan sandık açılmadan bir erken seçim çağrısı yapar. İhtiyacı vardır barışımızı ancak bu şekilde icra edebiliriz”şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 30.03.2014 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.