26 Mart 2021 Cuma 20:06
Savcı Sayan: "Ağrı Tarım Merkezi Olacak"

Başkan Sayan: "Ağrı tarım ve hayvancılığın merkezi olacak"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Ağrı'da ahır projesinin başlatıldığını duyurmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, bu proje sayesinde Türkiye'nin et ihtiyacını karşılayacaklarını söyledi.

Türkiye'de bir ilk ve model olacak 550 milyon liralık yatırım bedeli olan ve 341 ahır ile 3 veteriner binasının yapılacağı ahır projelerinin Ağrı'da başlatıldığı müjdesini Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Belediye Başkanı Savcı Sayan, et ve süt entegresinin de projeye dahil edilmesini istedikleri söyleyerek, "Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım, teşekkürler sayın bakanım, Teşekkürler TOKİ. Ağrı ilimiz tekstilden sonra tarım ve hayvancılığın merkezi olacak.

İnşallah Türkiye'nin et ihtiyacını biz karşılayacağız. Tarım bakanımızda bir an önce et ve süt entegreyi bu projeye eklemelidir" ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 26.03.2021 23:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal 2021-03-26 22:09:56

Allah aşkına ağrının temel ihtiyaçlarını yani çukur çamur çöp temizle başka birşey istemem

Avatar
AĞAM BİZLE EĞLENİ 2021-03-27 13:33:34

YAHU ÇUKURLARDAN YOLDA YÜRÜYEMİYORUZ, SEN SOKAKLARI CADDELERİ TEMİZLE SONRA .. GELELİM FANTEZİLERE...

Avatar
Oy yok 2021-03-30 02:01:04

Allah aşkına hayvanları bırakta insanlara gel yol yok yürümeye adım başı çukur başkan sen hiç oturduğun yeri görmüyor musun bizimle alaymı ediyosun başa gelen böyle... oy verdiģime pişmanım