17 Ekim 2020 Cumartesi 14:45

Savcı SAYAN Ak Parti Ağrı Teşkilatını Topa Tuttu!

Ağrı Ak Parti Merkez ilçe 7. olağan Kongresi 15 Nisan kapalı Spor Salonunda gerçekleştirirken genç ve dinamik bir aday olan Mehmet Nuri YILDIZ Ak Parti Merkez İlçe Başkanı seçildi.

Kongrede söz alan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan çalışmaları hakkında bilgiler verdiği konuşmasında, şehrin düzeni için yaşadığı zorlukları anlatarak kendisini bu zorlu süreçte yalnız bırakan Ak Parti Ağrı Teşkilatına sitem dolu sözlerle topa tuttu.

Savcı Sayan'ın Konuşmasından Kesitler:

Sayan çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamaların ardından, parti üyelerine ve teşkilatlara yüklendi.

Sayan ; ben hizmet için gecemi gündüzüme katrak o kapıdan o kapıya gezerken partimin üyesi ,üyeliği devam eden insanları facebook da bana küfür ediyorsa il başkanım ilçe başkanların da buna seyirci kalıyorsa elbetteki ben kırılırım elbetteki ben şikayet ederim arkadaş.

Hala o arkada partinin üyesi hala mahalle başkanıhala partinin ilçe yönetiminde hala il yönetiminde ve bunlara hiçbir işlem yapılmadı,daha bugün Fatih Mahallesi mahalle başkanı Nevzat Daş bana hakaret ediyor 1 yıldır adam partinin mahalle başkanı hangi mantıkla bunu orada tutuyorsunuz amacı ne ,diye sordu.

Sayan belediyeye gelen aylık para 3 milyon 800 yüz benim sadece personel giderim 4 buçuk Savcı Sayan olmazsa belediyeyi kitleyip giderlerde arkadaşlar, dedi.

Sayan sonrasın da burada merkez ilçe başkanımız var Latif Bey ,ben 1 buçuk yıldır belediye başkanlığı yapıyorum hangi gün beni çağırdı da bi kahve toplantısı yaptı ki ben belediye hizmetlerimi halka anlatayım. Ağrı da sıfır çekeceğiz..

Divan başkanının konuşmasını bitirmesi yönünde uyarıda bulunduğu Savcı Sayan Biz doluyuz sayın başkanım siz genel merkezden geldiniz zaten en büyük eksiklerden biride genel merkezden gelen özellikle yönetici arkadaşlarımızın buradaki sistemi oradaki yetkililere yeterli bir yerde yerli yerinde anlatmaması burada alışılmış bir sistemin devam etmesine yardımcı oluyor.

Burada koordinatör olarak görev yapan il koordinatörü görev yapan kişiler sadece belli başlı kişileri dinliyorlarsa biz 5 sıfırlardan,4 bire, 3 bire düşmüşsek yarın öbürüsü gün sıfır sıfır sıfır olacağız.

Sayın Erkan Kandemir’e yanlış bilgi gidiyorsa kimse kusura bakmayın bu bölgenin hali perişandır ama oradaki arkadaş sadece buradaki 3 -5 arkadaşla hareket edip buradaki dengeyi bozmaya çalışıyorsa bu bizim hepimizi sıkıntıya sokar değerli kardeşlerim.

Madem ki buraya geliyorsunuz 5 kişiyi genel merkeze götürüyorsunuz 5 kişinin de şerefi bizim şerefimiz haysiyeti bizim haysiyetimizdir.

Kim seçilirse bizim başımızın tacıdır.Ama eğer 5 in içinde farklı şeyler varsa biz buna isyan ederiz buda bizim hakkımızdır.Sizde biliyorsunuz burada nelerin olduğu nelerin yapıldığını nelerin çevrildiğini bir tane basın mensubunun konuşmacı belediye başkanının konuşmasına müdahale ediyorsa bunu da siz vicdanınıza bırakıyorum,dedi.

Sayan konuşmasını Divan Başkanının müdahalesi sonrası projeleri sayarak bitirdi


 

Son Güncelleme: 18.10.2020 23:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sami 2020-10-19 08:34:20

bu memleket düzelmez hırsızlar tefeciler partinin içinde

Avatar
Bak savcı bey 2020-10-19 23:03:43

Siz malesef yeterince çalışımiyorsunuz varsa yoksa medyatik aktiviteler o da artık bir yere kadar millet yemiyor
En basitinden durdun durdun okullar açılmaya başladı hiçbir arızası olmayan şu civilden özgül markete kadar olan caddeyi kapatıp sözde asfaltlama yapmaya başladın onuda yüzüne gözüne bulastirdin şehir trafiği felç oldu 10gun dur de ne asfalt dokuyorsun ne de bir çalışma var gelen giden de kufrediyor şimdi şu kimde