11 Haziran 2021 Cuma 16:15
Savcı SAYAN'dan Ağrı Halkına Müjde ! Ağrı Asfaltına Kavuşuyor!

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı’da kurulacak olan asfalt plenti tesisinin kurulumu için gerekli malzemelerin tırlarla yola çıktığını söyleyerek, Ağrı’da asfaltlanmamış yolun kalmayacağı müjdesini verdi. 


Ağrı'ya modern ve çağdaş bir kimlik kazandırmak için il genelinde sürdürdüğü çalışmalarına hız veren Başkan Sayan, asfalt pilenti tesisinin kurulması ile birlikte asfalt çalışmalarının yoğun bir şekilde ilerleyeceğiniz belirtti.


Bu kapsamda yaptığı çalışmalar sonucunda kente milyonluk asfalt pilent tesisi kazandıran Başkan Sayan müjdeyi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.


“ Bölgenin en büyük asfalt plenti ilimize hayırlı olsun. İnşallah bu yıl asfaltlanmamış cadde sokak ve yolumuz kalmayacaktır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ağrıdan 2021-06-13 17:36:15

Çevre yolu hala neden açılmadı akıl alır gibi değil!!!!!!!

Avatar
Sen bir denesin 2021-06-12 09:42:17

Yahu reisi başkan sen bir denesin hapsin şekersin
3yildir bekliyorduk normalde 2023te gelecekti sen onu iki yıl erkene çektin
Way maşAllah millet reis görsün

Avatar
Mala vıra 2021-06-17 00:24:18

Buda giderken belediyenin borcu olarak ağrının geliri olmayan belediyesince z kuşağının bile ömrünün görmeyeceği borçla hadi ağrılı size son kez ömrünüzde kat trilyonlarca olan borcunun kalmasıyla olur uyanın artık uyuyan ağrılı halkımız