10 Mayıs 2020 Pazar 20:44
Savcı Sayan'dan Anneler Günü mesajı

Belediye Başkanı Sayan, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Annelik, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneği annelerimiz, geleceğimize uzanan yolda bizlere rehberlik eden ilk öğretmenlerimizdir. Annelerimize sevgi, saygı ve hürmeti sadece bu günde değil ömür boyu en güzel şekilde sunabilmeliyiz.

Ancak bu sene kutlanacak anneler gününde dünyayı ve ülkemizi de etkisi altına alan salgın dolayısıyla diğer yıllardan daha farklı bir kutlama yapmamız gerekiyor. Sevgi sıcaklığıyla vazgeçilmez değerlerimiz olan annelerimiz, hayat zenginliğimizdir.

Aile yaşamının ve toplum yapısının güvencesi, sevgiyi, vefayı, cefayı, şefkati, imkansızı başarmanın örneklerini kendilerinde gördüğümüz kıymetli annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum."

Son Güncelleme: 10.05.2020 20:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.