18 Kasım 2020 Çarşamba 15:41
Savcı Sayan'dan Bomba İddia! "HDP'ye Karşı Birleştiler"

Savcı Sayan'dan bomba iddia: HDP'ye karşı birleştiler, parti kuruyorlar

HDP'ye karşı birleşen Kürt siyasetçilerin birleşerek yeni bir parti kuracağını iddia eden Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Cumhur İttifakı'na destek verecekler. Taze ve kesin bilgidir" dedi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Taze ve kesin bir bilgidir" diyerek HDP'ye karşı birleşen Kürt siyasetçilerin yeni bir parti kuracağını ve bu partinin de Cumhur İttifakı'na destek vereceğini öne sürdü.

Savcı Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "HDP'ye karşı birleşen, terörü reddeden, mütedeyyin, muhafazakar, vatanın birlik ve beraberliğine tam destek veren Kürt siyasetçiler yeni bir parti kurup Cumhur İttifakı'na destek verecekler... Taze ve kesin bilgidir... Haydi hayırlısı" ifadelerini kullandı.

"BU KARDEŞLERİMİZ ZATEN REİS'E OY VERMİYOR MUYDU?"

Savcı Sayan'ın paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum aldı. Sayan'ın gönderisinin altına "Bu Kürt kardeşlerimiz Reis'e oy vermiyor muydu zaten? Partileşmeye ne hacet?", "Kardeşlerimizi isabetli ve doğru kararlarından dolayı tebrik ediyoruz başkanım. Hak yolda yarenlikleri baş göz üstüne. Hayrolsun hayırlara vesile olsun", "Gerçekten mi? Çok sevindim. İnsanların şuurlanması için dualar da ettik. Rabbim kabul etti dualarımızı çok şükür", "Bu çok beklediğim, neden bu oluşumun bu kadar geç kaldığını anlamadığım bir durumdu, temsili sadece bölücülere bırakmak akıl alır bir şey değildi" şeklinde yorumlar yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Keko 2020-11-18 23:31:38

Hudapar hakpar bunlar bir türlü bir işe yaramadı Kürtlerin HDP aşkını bitiremedi o zaman savcı sayan liderliğinde yeni bir Kürt kökenli Türk vatandaşı kardeş partisi kurulur boylece HDP nin pabucu dama atılır

Avatar
Hakan 2020-11-19 08:02:19

Mehmet Metiner Altan tan orhan Miroğlu savcı sayan Nihat Dogan bunlar yönetimde olsa kesin yüzde 90 oyla bölgeyi silip supurur parti

Avatar
Vatandaş 2020-11-19 17:05:36

Savcı sayan sadece kendini gündeme getirmeye çalışan bir yalan makinesi kim buna inanip yola cikarsa belasini bulur once bi akrabalarini belediyeden cikarda oyle konus gercekten belediyemiz suanda nepotizm yüzünden cok sorun yaşıyor yigenlerini yaninda gezdirip halki dovduren bir baskanimiz var bizler heryerde adalet istiyoruz kimse kimsenin hakkini yiyemez gun gelecek hepsinin tek tek hesabi sorulacak!

Avatar
Fırat 2020-12-05 11:35:07

Buna oy veren millete şaşıyorum