09 Nisan 2019 Salı 21:52
Savcı Sayan'dan CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan İnsanlık Dersi

Ak Parti Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, CHP Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan insanlık dersi.

Savcı SAYAN tepki gösterdi

CHP'li Tanju Özcan'a Resmi Twitter hesabından seslenerek, Bolu’daki Suriye’lileri Ağrı’ya bekliyorum. Biz ekmeğimizi bölüşürüz. Kuranı öpmek yetmez içinde yazanlara da uymak gerekir... diye tepki gösterdi.

Tanju ÖZCAN'ın O Açıklaması:

Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan Suriyelilere yardımı kesti.

Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, ilk resmi yazısında, Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne, 'İlimizde yaşamakta olan yabancı uyruklu kişilere ayni ve nakdi yardım yapılmaması' ifadeleriyle talimat verdi.

Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, aday gösterildiği CHP'den Bolu Belediye Başkanlığı'na seçilip, mazbatasını alarak, göreve başlayan Tanju Özcan, kampanya dönemindeki vaatlerinden olan 'Bolu Belediyesi'nden yabancı uyruklulara ayni ve nakdi yardım yapılmaması' talimatını verdi..

.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sait 2019-04-10 20:22:10

bende 74 surekli engelliyim daha once is kazasi gecirdim 350 tl surekli is gormezlik ayligi aliyorum o var diye engelli maasi baglamiyorlar karatay belediyesi 300 tl sosyal yardim yapiyordu gecen sene 11 ayda kesip biz sana omur boyu bakmak zorunda degiliz dedi ne malim nede baska gelirim var beni kim savunacak medyami biz devlete karsi haber yapamayiz diyor a haber konu suriyeli olunca kosuyorlar benim hakkimi kim savunacak

Avatar
ararat 2019-04-10 22:36:12

kendi vatanına milletine hayrı olmayan bizim vatanımıza ve topraklarımızamı SAYGI gösterecek bizim askerlerimiz kardeşlerimiz orda şehit olurken suryeli MÜSLÜMAN dediğimiz eli silah tutacak yaşta olanlarda burda yangelip yatsın