28 Nisan 2020 Salı 21:11

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Trump ile New York'ta yaşayan Hollywood yıldızlarının da aralarında bulunduğu 371 ünlü kişiye birer kutu maske ile mektup gönderdi.

Savcı Sayan, Coronavirus (Covid-19) salgını çerçevesinde maske sorununun yaşandığı ABD'nin New York şehri yetkililerine ve ünlülere belediye bünyesinde üretilen maskelerden yolladı.

Maske sorunu yaşayanlar arasında milyon dolarlık serveti olanların da olduğunu belirten Sayan, maske gönderdiklerine bir de birer mektup gönderdiğini söyledi.

Sayan, "Ürettiğimiz maskeleri devletin tekniği ve disiplini açısından Sağlık Bakanlığımıza gönderiyoruz. Sağlık Bakanlığımızın eliyle dağıtılıyor. Ülkemizde Sayın Cumhurbaşkanımızın emriyle birçok Avrupa ülkesine, Amerika’ya, İngiltere’ye, diğer ülkelere yardım malzemeleri gönderiyor.

Birçok ülkeye uçaklar dolusu tıbbi malzeme, eldiven, maske ve bu anlamda ne geriyorsa bizim ülkemiz yardım yapıyor. Biz de ilimiz olarak hem bu Coronavirus’un insanlar üzerindeki etkisini azaltmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz hem de ilimizin aynı zamanda çalışmalarını dünyaya ve ülkemize yansıtmak istiyoruz.” dedi.

Konuşmasının devamında Sayan, şunları söyledi: “Biz Amerika’dan aldığımız bir habere göre New York’ta yaşayan birçok sanatçının, birçok yıldızın maske sıkıntısı çektiğini, binlerce liralık mal varlıkları olmasına rağmen bir maskeyi bulamadıklarını oradaki arkadaşlarımız bize ilettiler. Bizde buradan, Ağrı Belediyesi’nin ürettiği maskelerden oradaki sanatçılara, belediye başkanına, valiye ve Amerika Birleşik Devleti Başkanı Sayın Trump’a birer kutu maske göndereceğiz.

Burada görmüş olduğunuz Ağrı Belediyesinin üretmiş olduğu maskelerden birer kutu maskeyi kendilerine posta yoluyla ulaştırmaya çalışacağız. Maske kutusunun içerisine bir de mektup koyduk. Her birisine ayrı ayrı mektuplar İngilizce yazıldı. 300 küsur mektubu biz böyle isme yazılı olarak maskelerin içine koyup gönderiyoruz."
 

Son Güncelleme: 28.04.2020 22:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal BEYAZ 2020-04-28 22:29:39

Popüler işler için birebir adımlar atan savci bey
Ağrının temel işlerine de el atsaniz
Sokaklar çukur çamurdan girilemeyecek durumda
1 senedir başladınız daha doğru dürüst bir iş yapmadınız varsa yoksa medyatik işe yaramaz Aktiviteler. ..

Avatar
Merhaba 2020-04-29 21:19:26

Boş belleş işlerle ugrasacagina birazda görevini yap şehrin her yerini b** götürüyor
İlgililere duyrulur

Avatar
Nevevi 2020-04-30 12:25:00

Keşke kendi vatandaşlarımıza da maske dağıtabilseydiniz!

Avatar
AĞLAMA duvarı baykal baykal 2020-04-30 14:38:37

Boş işler başkanı

Avatar
TEFOO 2020-04-30 16:54:14

AĞRI TEZ ZAMNDA SENDEN KURTULACAK İNSALLAH ŞOVMEN BEYY