03 Nisan 2021 Cumartesi 23:15
Savcı Sayan'dan HDP Milletvekiline Tepki

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, HDP Milletvekili Abdullah Koç’un sözlerine sert tepki gösterdi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, HDP Milletvekili Abdullah Koç’un belediye işçilerinin sendika üyeliklerinden dolayı işten çıkarıldıkları iddiasına sert tepki gösterdi. Belediye Başkan Sayan, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“HDP Milletvekili Abdullah Koç bey Türkiye’de onlarca hastane kantini işleten aynı zamanda Ağrı’da baskı ile sendika ağalı yapan elemanınız, işçilerin Hakİş’e geçişlerini hazmedemediği için size yalan söylemiş. SGK kayıtlarına bakın çıkış var mı? Ayrıca hainlik yapıp yeni aldığımız otobüslere yatak sardıran, motor indirten vatan ve millet düşmanlarını atmayacağım anlamına gelmez. Yakında, otobüsleri parçalayan, ulaşım ve temizliği sabote eden bir çok hain için gereğini yapacağız. Kimse sendika ağalığı adına Ağrı’ya ayar veremez.”

Anahtar Kelimeler:
Savcı SayanAbdullah Koç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cumhurbaşkanı adayımızsin 2021-04-04 07:49:33

Helal olsun savcı başkan seni Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz

Avatar
HAY MAŞALLAH 2021-04-05 13:19:49

ALLAH nazardan korusun. Savcı abi hoşsohbet birisidir, ye iç gez toz konuş eğlen. iş mi ne demek koskoca Usub paşanın torunu siz sefil Ağrılıların yoldaki çukur çamur çöpünü mü temizlesin. ne münasebet haddinizi bllin marabalar...