18 Aralık 2019 Çarşamba 22:46
Savcı Sayan Dolmuş Krizini Çözdü! Tüm Hatlar Belediyeye geçti

Ağrı Belediyesi Dolmuş Hatlarını Satın Aldı!

Yüksel Aslan - Ağrıda Haber

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan , ulaşım için getirdiği dolmuşlar ile büyük takdir be beğeni alırken Özel Halk otobüsleri ile yaşanan ücret krizi son buldu.

Savcı sayan Yaptığı Açıklamada;

Değerli Ağrılı Hemşehrilerim, hepinize hayırlı akşamlar

Biz bugün dolmuş esnafımızı temsilen yanımıza gelen Ticaret Odası Başkanımızla birlikte gelen Cezmi başkanımız yetki belgesi ile birlikte geldi hat sahipleri ile birlikte yetkilendirilmiş bir arkadaşımız.

Dolayısıyla Biz şehir içi ulaşımını da daha önce belediye tarafından esnafımıza kiralanan hatların belediye Devri konusunda bir anlaşmaya varılmıştır. Bundan böyle Bütün şehir içi ulaşımını belediyemiz yapacaktır.

Biz esnafımızla anlaştık aramızdaki bütün problemleri çözdük.

Bugünden itibaren kendi araçlarını hatlardan çektiler haklarını bize devrettiler biz de onlara gereken hat ücretleri ne vereceğimizi taahhüt ettik dolayısıyla Bizde hat sahiplerine 410 bin lira bir para ödeyerek bütün haklarını belediyemize devretmiş bulmaktadırlar daha önce de onlara teklifimiz vardı sağ olsun da büyüklük gösterdiler gereğini yaptılar Allah razı olsun.

 Bizde Ağrımızın Hem konforu hem huzuru için bu İşi başardık bugüne kadar uğraşan başta Sayın valimiz olmak üzere Ticaret Odası Başkanımız olmak üzere Esnaf Odası başkanlarımız, Kanaat Önderlerimiz, İlin Kanaat Önderleri, Şöförler Cemiyeti Başkanımız Başta Cezmi Alpaslan Bey olmak üzere uğraşan bilinen bu hususun bitmesi için çabalayan bütün Ağrı eşrafına Ağrı yetkililerine Ağrının idari amirlerine çok teşekkür ediyorum Allah Hayırlı Uğurlu etsin.

 İnşallah bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum güzel işler yapacaklardır.

Hepimiz kardeşiz Ağrı hepimizindir hepimiz Ağrı için çalışıyoruz onlarda büyük bir fedakarlık yaptılar kendi haklarından vazgeçtiler ağrını huzurlu kıymeti konforu için ben huzurunuzda bu protokolü beraber imzaladık Cezmi başkanım şahsında bütün esnaf kardeşlerimizi saygıyla selamlıyorum Kendilerine bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.

Göstermiş oldukları bu fedakarlıktan dolayıda Ağrı halkı adına onlara teşekkür ediyorum.

Son Güncelleme: 19.12.2019 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.