22 Mart 2020 Pazar 10:28
Savcı Sayan İtfaiye Hortumunu eline aldı Ağrı sokaklarını Yıkadı

Ağrı'da itfaiye ekipleri, koronavirüs salgınına karşı cadde ve sokakları yıkayarak dezenfekte diyor. 

Sayan cadde ve sokakları Elleriyle Yıkadı

Gece yarısı çalışmaları yerinde inceleyen Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Cumhuriyet Caddesinde itfaiye hortumunun başına geçerek köpüklü su ile arındırma çalışmalarında personeline yardım etti. 

Koronavirüsün dünyaya musallat olan bir bela olduğunu söyleyen Başkan Savcı Sayan, "Bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Her tarafı temizlemeye çalışıyoruz, dezenfekte ve temizlik konusunda olsun, bunları yapmak zorundayız. 

Hükümetimiz, Cumhurbaşkanımız, Sağlık Bakanımız, bütün bakanlarımız ayakta. Ülkemizin daha az zararla bu olayı atlatması için uğraşıyorlar. Biz de yerelde kendi gücümüz oranında çalışıyoruz. Gece de olsa, hangi saatte olursa olsun, halkın sağlığı bizim için önemli, ülkemizin geleceği bizim için önemli. 

Ben de arkadaşlarımla, bir belediye çalışanı olarak çalışıyorum, Başkan olmam çok önemli değil. İnşallah en kısa zamanda dünya da ülkemiz de bu beladan kurtulur" diye konuştu.

Kent merkezinde birçok yere dezenfeksiyon istasyonları kurduklarını belirten Başkan Sayan, gerekli önlemleri alarak 18 mahallede kriz merkezi oluşturarak riski en alt seviyeye indirdiklerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahenk kaya 2020-03-22 18:20:58

zaten birşeye yaramıyor
bari bu işi yapsın
anca reklam