08 Mayıs 2020 Cuma 19:06
Savcı Sayan kendi Ürettiği maskelerden ücretsiz dağıttı

Beldeye Sayan CHP’li Belediyelere Maske Göndereceğiz

Maske dağıtımından sonra gazetecilere konuşan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, CHP’li belediyelerin maske bulma konusunda sıkıntı yaşadıklarını ve talep etmeleri halinde CHP’li belediyelere de Ağrı Belediyesi tarafından üretilen maskeleri gönderebileceklerini söyledi.

‘Günde 150 bin maske üreten bir belediyeyiz’

Ağrı Belediyesince Tekstil Kent de üretilen maskeleri Sağlık Bakanlığına teslim ettiklerini belirten Sayan: “ Bu gün maske dağıtımına devam ettik. Biz belediye olarak günde 150 bin maske üreten bir belediyeyiz.

Daha önce Sağlık Bakanlığı’na 1 buçuk milyondan fazla maske gönderdik. Şimdi başka il ve ilçelere de gönderdik. Bu günde devam ediyoruz dağıtmaya. Bu gün yine çıkıp her bir iş yerine bir kutu maske bıraktık. Bu konuda vatandaşlarımız sıkıntı çekmeyecek” dedi.

‘CHP’li belediyeler çok sıkıntı çekiyormuş’

CHP’li belediyelerin talep etmesi halinde maske gönderebileceklerini kaydeden Sayan, şu ifadeleri kullandı:

“Duyduğuma göre CHP’li belediyeler çok sıkıntı çekiyorlarmış. Bize haber versinler. Biz onlara yeteri kadar maske gönderelim. Hiç böyle gürültü patırtı yapmalarına gerek yok. CHP’li belediyeler bize söylesinler biz onlara gerekli maskeleri gönderelim. Ayrıca dezenfekte işleri de devam ediyor. Berber, kıraathane, güzellik merkezleri ile ilgili hizmetlerimiz devam edecek”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.