03 Haziran 2021 Perşembe 23:09
Savcı Sayan: "PKK Kürtleri Köleleştirmek İstiyor"

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında HDP ve PKK'nın Kürtleri köleleştirmeye çalıştırdığını söyleyerek tepki gösterdi.

Belediye Başkanı Savcı Sayan, katıldığı bir televizyon programında HDP ve PKK'nın Kürtlerin savunucusu olmadığını, Kürtleri savunanlara savaş açtığını ve batı ülkelerinin de onlara destek verdiğini vurguladı. Başkan Sayan, bir Kürt olarak Kürtlerin kalkınmasını istediğini söyleyerek, "Amerikalılar Kürtleri neden sevsin. Hayatımız boyunca birlikte bir tarihimiz mi var., geleneğimiz mi bir, dinimiz mi bir.

Amerika Kürtleri neden sevsin. Ya da İngilizler Kürtleri neden sevsin. Bunu hiç mi anlamıyoruz. İşte HDP ve PKK Kürtleri köleleştirmek istiyor. Irak'ta bulunan Barzani sülalesi Kürtler ile ilgili iyi bir karar almaya giderken PKK onunla savaşıyor. Suriye'de Kürtlere saldırıyor. Hangi Kürt adalet istiyorsa, kalkınma istiyorsa, kendi devletini savunuyorsa , çocuklarımın ölmesini istemiyorum diyorsa PKK ona düşman oluyor.

PKK'ya silah veren batılı devletler. PKK'nın elindeki silahların nereden geldiği belli değil mi. Yardım ve yataklık diyorsunuz ama en büyük yardım ve yataklığı siz yapıyorsunuz. Demek istediğim ben Kürtüm. Kürtlerin kalkınmasını istiyorum. Ölmesini istemiyorum" ifadelerine yer verdi. 

Anahtar Kelimeler:
Savcı SayanPKKAğrı Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mağdur ağrılı 2021-06-04 10:19:26

SENİ SENİ. TAMAM ANLADIK TERÖRİST VE KAN AKITIYOR. PEKİ SEN SANKİ YİNE HEDEF ŞAŞIRTTIN. ÇALIŞSANA KARDEŞİM. BU KADİM VE ÖKSÜZ ŞEHRE VERDİĞİN SÖZLER VARDI. ŞİMDİ BU İŞİ İSTİHBARATA BIRAK SANA KALMAMIŞ. SEN BANA HİZMET ET KOÇUM.

Avatar
VATANSEVER 2021-06-04 13:05:31

Ağzın kadar keşke elin de iş yapsa. Asker istihbarat gereken işleri yapıyor sen bir zahmet işini yap sonra yine konuş. şehrin her tarafını bk götürüyor bir zahmet baksana yollar çöp çukur çamur, varsa yoksa medyatik şaklabanlıklar...