26 Kasım 2021 Cuma 19:23
Savcı Sayan: Türkiye’nin en ucuz ekmek fiyatı Ağrı’da

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Sayan, "Ekmek üzerine son günlerde spekülasyon, manipülasyon yapılıyor. 4 lira – 5 lira olacak, ekmek bulunmuyor. Böyle iftira ve algılarla bizi, halkımızı tedirgin etmeye çalışıyorlar. Biz Ağrı Belediyesi olarak, bugünden itibaren yarın piyasada olacak şekilde 1.40 Türk lirası ile ekmeğimizi satışa sunuyoruz. Dolayısıyla Ağrı’da ki vatandaşlarımız belki de Türkiye’nin en ucuz ekmeği diyebileceğimiz fiyata alabilecekler. Ekmek bulunmaması ya da fiyatın yüksek olması konusunda herhangi bir korku olmasın, ekmek bizim için kutsaldır. Halkımız için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Yarından itibaren bütün marketlere de vereceğiz. Yaklaşık olarak 100 bin ekmeği, ihtiyaç olması halinde kapasiteyi de daha da arttırabilecek şekilde ekmeği 1.40 Türk Lirası ile satışa sunacağız. En ucuz ulaşım Ağrı’daydı, en uzun ekmekte Ağrı’da olacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı da İnşallah Ağrı’yı örnek alır, ekmek fiyatını aşağı indirmek için çaba sarf eder. Milleti korkutmak, tedirginlik yaratmak için 4-5 liralık fiyatlardan bahsetmez. İstanbul Halk Ekmek eğer bizim maliyetlerimizde üretemiyorsa, biz ekmek üretip oraya gönderelim diyeceğiz ama ayıp olacak. Biz Ağrılı kardeşlerimize 1.40 liradan ekmek satışına devam edeceğiz. Herkese afiyet olsun, ekmek bizim için kutsaldır." dedi.

Ağrı Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasını ziyaret eden Başkan Sayan il genelinde çeşitli noktalara yerleştirilen 15 büfe ile vatandaşlarımızın ekmek tedarik konusunda da sorun yaşamayacağını belirtti.

Anahtar Kelimeler:
Savcı SayanUcuz Ekmek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KEŞKE İSTANBULUN REİSİ OLSAYDIN 2021-11-27 12:52:06

Savcı abi biz istanbul da perişan haldeyiz keşke sizin gibi biri istanbul büyükşehir belediye başkanı olsaydı.

Avatar
göztepe35 2021-12-03 12:43:39

TÜRKİYENİN EN UCUZ EKMEK SATIŞI OLAN İLİMİZ İSTAMBUL 1.25 KİMSE birbirinden haberi yok