28 Şubat 2022 Pazartesi 13:29
Savcı Sayan vatandaşlara kandil simidi dağıttı

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Miraç Kandili münasebeti ile kentin en işlek cadde ve sokaklarında esnaf ve vatandaşlara kandil simidi ikramında bulunarak kandillerini tebrik etti. Kentin işlek cadde ve ara sokaklarında vatandaşlara kandil simidi ikramında bulunan Başkan Sayan, ‘İslam aleminin Miraç Kandili'ni tebrik ediyorum. Bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize tüm dünya için barış ve huzura vesile olmasını Cenâb-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Selam ve dua ile…’ açıklamasında bulundu.

Başkan Sayan kandil simidi ikramında bulunurken trafikte seyir halinde olan toplu taşıma yolcularını ve hususi araç sürücülerini de unutmadı. Araç sürücüleri ve yolculara hayırlı kandiller temennisinde bulundu.

Başkan Sayan, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’ni de (GAMER) ziyaret ederek talep ve beklentilerini dinledi. Miraç kandilinde gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten memnuniyetini dile getiren GAMER çalışanları Başkan Sayan’a teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Son Güncelleme: 01.03.2022 02:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.