05 Nisan 2024 Cuma 21:54
Savcı Sayan vefa örneği göstererek Tutak zaferini abisine hediye etti

Ağrı Eski Belediye Başkanı Savcı Sayan, AK Parti tarihinde ilk kez Tutak’ta elde edilen zaferin ardından soluğu abisi Süreyya Sayan’ın yanında aldı. 

Ankara'da yaşamını sürdüren, Gaziantep'te misafir olan abisi Süreyya Sayan'ı ziyaret eden Başkan Savcı Sayan, Tutak zaferini abisine hediye etti.

Hepimize babalık yaptı dediği abisi hakkında konuşan Savcı Sayan; "1980 yılında Babamız öldüğünde 28 yaşında olmasına rağmen, hepimize babalık yaparak, bizleri büyüten, ailemizin  direği kıymetli abim Süreyya Sayan’ı hasta yatağında ziyaret Edip,Tutak’lı kardeşlerimizin  bize kazandırdığı zaferi kendisine hediye ettim.  Belediye başkanı seçilen oğlu Fevzi Sayan Tutak halkının bu emanetini, zaferini ömrü boyunca boynunda bir onur madalyası olarak taşıyacaktır. 
Allah bu hasta haliyle bile abimizi başımızdan eksik etmesin..
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun… 
Kadir gecemiz mübarek olsun.." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.