21 Aralık 2020 Pazartesi 22:44
Savcı Sayanı Tehdit Eden Kişinin Kimliği Belirlendi

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan sosyal medyadan kendisine hakaret eden ve tehdit savuran kişinin kimliğinin belirlendiğini açıkladı.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'a sosyal medyadan hakaret eden ve kendisini ölümle tehdit eden kişinin kimlik bilgilerine ulaşıldı. Sosyal medya hesabından kendisine hakaret eden kişinin videosunu yayınlayan Başkan Sayan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun talimatı ve Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünün çalışmaları neticesinde hakaret videosu çeken kişinin İsviçre'de yaşayan Abdulkadir Aktürk olduğunu söyledi. Sayan yayınladığı videonun altına ise şu notu düştü:

"Sayın Süleyman Soylu'nun talimatıyla, Ağrı il emniyet müdürümüz başta olmak üzere emniyet görevlilerinin titiz çalışması sonucu bu alçağın İsviçre'de yaşadığı, gerçek adının Abdulkadir Aktürk olduğu görülmüştür. Devletimiz 2 saatte bu alçağın inini buldu. Haydi HDP'liler ölüm emrimi veren türkücünüzü kınayın da görelim.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2020-12-22 22:07:14

Kendisi Avrupa'da yaşayacak.buradaki gençlere de layık gördüğü hayat ise zindan olacak.millet oylarıyla seçilen bir başkanın varlığına dahi tahammül edemeyen bu zihniyet hiç kimseye yaşam hakkı tanımıyor.bu bölgenin yakın tarihinin kısa özetidir bu durum.İnsan hakları , demokrasi,adalet vb kavramlar ardına gizlenerek kendisi için herşeyin en güzeli, başka garibanlar in da kanı aksın ve canı çıksın.Kürtlerin en büyük düşmanları bunlardır işte.

Avatar
Hakan 2020-12-22 23:41:39

Bu işten kim karlı çıktı
Kimin dip yapmış imajı yükseldi
Buna bakmak gerekir