14 Nisan 2022 Perşembe 22:57
Savcı Sayan'ın Ağrı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü mesajı

Bugün 15 Nisan, bu topraklar üzerinde kirli hesaplar yapan, emperyalist güçlere ve onların iş birlikçilerine unutamayacakları bir dersi verdiğimiz gündür. Bugün Ağrımızın gurur günüdür. Bugün Ağrımızın Bayramıdır. Hepimize kutlu olsun.

Bundan 104 yıl önce Ağrımızda gezen düşman, milletimizin üstün mücadelesi sayesinde arkasına bakmadan kaçmıştır. Şu anda toprak diyerek bastığımız bu yerlerde, sayısız vatan evladımız Şehit olmuştur.

Sevgili hemşerilerim, bizim halkımızın büyüklüğü işte şanlı geçmişinden gelir. Şanlı bayrağımızı bayrak yapmak için kan akıttık. 104 yıl önce adı sanı belli olan düşmanla; bileğiyle, yüreğiyle, göğsünde taşıdığı vatan sevgisiyle, yüce Allah’a olan imanıyla mücadele eden halkımız, bugün de bölücü terör örgütleriyle ve onların her türlü işbirlikçileriyle baş edecektir.

Değerli hemşerilerim, Geçmişimizden aldığımız güçle, geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyoruz 104 yıl önce, topla tüfekle canımızı ortaya koyarak verdiğimiz bağımsızlık mücadelesini bugün; ilimde, bilimde, teknikte ülkemize yakışır şekilde vermeliyiz.

Sevdamızın adı AĞRIDIR. Sevdamızın adı Türkiye’dir. 104 yıl önce huduttan hududa koşarak can verme sırrına erenlerle, tarihin dilinden düşmeyecek bir destan yazan Mustafa Kemal Atatürk’ü; silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyor, Anadoluda mücadele eden kahraman vatan evlatlarımıza yüce Allahtan güç kuvvet diliyor, Tüm hemşerilerimin gününü büyük bir gururla kutluyorum.

Son Güncelleme: 14.04.2022 23:02
Anahtar Kelimeler:
Savcı SayanAğrı Haberler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.