10 Mayıs 2023 Çarşamba 20:46
Savcı Sayan’ın otobüsüne saldırdılar!

İzmir'de, önceki akşam AK Parti İzmir milletvekili adayı Savcı Sayan ve ekibini taşıyan seçim otobüsü, saldırıya uğradı. PKK sloganı atan bir grubun otobüsün camlarını kırdığı saldırıda Sayan'ın ekibinden 3 kişi yaralandı. SABAH'a konuşan Sayan, "Zafer işareti yapıp, Cumhurbaşkanımıza hakaret ederek saldırdılar. PKK sloganları attılar.

Aşağı inip 'Neden yapıyorsunuz?' diyen danışmanımın kafasına ıstakayla vurdular. Bir de bizim kahvehaneyi bastığımız yalanını uydurdular. Saldırıya uğrayan biziz ancak iftirayla bizi saldırmış gibi gösteriyorlar. 3 gün önce de otobüsümüzün camını kırdılar. Bunu duyurmadık. Kardeşlik söylemleriyle Kürt kardeşlerimi uyandırıyorum. CHP'nin pisliklerini anlatıyorum. Bunları anlatınca ve kaybedeceklerini anlayınca saldırmaya başladılar.

15 Mayıs akşamının sokak provasını yapıyorlar. Dün saldırıya uğruyoruz. Arkadaşlarımız yaralanıyor. Biz mağdur oluyoruz. CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç utanmadan benim 30 kişi ile Kılıçdaroğlu afişlerinin asıldığı kıraathaneyi bastığım yalanını uyduruyor. Hem yalancı hem iftiracı. Ben her yerde CHP'nin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim bürolarını ziyaret ediyorum.

Başarılar diliyorum. Sevda Kılıç'ın söylediklerinin bir tanesi doğruysa ben adaylıktan çekileceğim" dedi.

Son Güncelleme: 05.07.2023 22:54
Anahtar Kelimeler:
SeçimSavcı Sayan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.