11 Ağustos 2020 Salı 19:31
Sayan Ve Ağrılı Anneler Şehit Ereni Kabri Başında Andı

2017 Yılında şehit olan Eren Bülbülün Bugün Vefatının 3'üncü yıl dönümü gerçekleşti.

Eren Bülbül'ün Annesin'in Yaptığı Açıklama:

 ŞEHİT EREN'İN ANNESİ YOKLUĞU KALBİMDEN HİÇ EKSİK OLMUYOR

Şehit Eren Bülbül'ün (15) annesi Ayşe Bülbül, ölümünün 3'üncü yıl dönümünde oğlunun kabri başında dua edip, gözyaşı döktü. Oğlunun anma törenine gelen herkese teşekkür eden Ayşe Bülbül, 'Daha tomurcuk güldü, açmamıştı yavrum. Daha başka evlatlarım var ama hepsinin yeri ayrı. Evlat acısını Allah hiçbir kula vermesin.

Acım aynı bugünkü gibi. Bugün bu kalabalığı görünce şehit olduğu gün hatırıma geliyor. Daha çok üzülüyorum. Ablaları, abileri, kardeşleri yanımda ama o yok. Onun yokluğu hiçbir zaman kalbimden eksik olmuyor. Benim yürek acım hiçbir zaman bitmiyor. Bu acı bitmez, evlat acısı bitmez.

Oğlumun ölüm yıl dönümünde dünyanın bir ucundan yavrumun acısını benimle paylaşanlardan Allah razı olsun. Ağrı'dan benim yanıma gelen 25 tane anne, onlardan da Allah razı olsun. Bugün benim acımı oğlumun yıldönümünde paylaşmak için çıkıp geldiler. O kadar yolu kat edip geldiler.

Onlardan da Allah razı olsun. Yüce Mevla beni bu acıyla bıraksın, bana daha evlat acısı vermesin. Eren'in babası sağ olsaydı da bu acıyı yaşasaydım biraz destek alırdım. Kendi anam babam da öldü, eşim de yok, yavrum da yok. Bu acılar hep benim sırtımda.

Yüce Mevlam insana tutamayacağı yükü vermez ama acılar üst üste gelince tutamaz hale geldi. Onun yokluğu kalbimden hiçbir zaman eksik olmuyor. Evlat acısı bitmez dedi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ise şöyle:

"Eren’in acısı bütün annelerin yüreğinde...

Eren kardeşimizin ölüm yıldönümünde Beyaz Tülbentli Ağrı’lı Annelerimizle birlikte Trabzon /Maçka’daydık... #YaşasınKardeşliğimiz"

Son Güncelleme: 11.08.2020 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.