28 Mayıs 2017 Pazar 01:20
Şehit ve Gazi Yakınlarına Tarihi Türbede İftar Yemeği Verildi

Doğubayazıt Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına, Belediye Başkan Vekili Kaymakam Ulaş Akhan, ilçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, AK Parti Doğubayazıt ilçe Başkanı Avukat Nebahat Öner ve parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İftar programının ardından Akhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayı boyunca Ahmed-i Hani Türbesi ve Camisinde iftar vereceklerini söyledi.

Ramazan'ın ilk gününü şehit ve gazi yakınları için ayırdıklarını ifade eden Akhan, "Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için kanının son damlasına kadar kahramanca savaşan şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Şu an biz burada oruçlarımızı gönül rahatlığıyla açabiliyor isek hepsi göğsünü bu vatan için siper eden şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde." ifadelerini kullandı. 

sehit-ve-gazi-yakinlarina-tarihi-turbede-iftar-yemegi-verildi-003.jpgsehit-ve-gazsehit-ve-gazi-yakinlarina-tarihi-turbede-iftar-yemegi-verildii-yakinlarina-tarihi-turbede-iftar-yemegi-verildi.jpgsehit-ve-gazi-yakinlarina-tarihi-turbede-iftar-yemegi-verildi-005.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.