13 Mart 2017 Pazartesi 10:22
Sendika Başkanlarından Prof. Dr. Karabulut'a Ziyaret

Sendika Başkanlarından Prof. Dr. Karabulut’a Ziyaret

Memur-Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN, Büro-Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi YANBAZ, Eğitim-Bir-Sen 1 ve 2 nolu Şube Başkanları Erkan CİYAVUL ve Mustafa KARATAŞ, MEMUR-Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman,Eğitim-Bir-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman GÜMÜŞER ile üniversite temsilcisi Müslüm ÖZER Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. AbdulhalikKARABULUT’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarı dileklerini ilettiler.

Ağrı ve Üniversite birlikteliği ile ilgili olarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, Rektör Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinin Ağrı’ya hizmet noktasında önemli görevler üstleneceğini ifade etti ve ziyaretleri için Sendika Başkanlarına teşekkür etti.

sendika-baskanlarindan-prof.-dr.-karabulut’a-ziyaret.jpg

Son Güncelleme: 30.09.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.